Scalda verrast met de ROVZ-Pluim!

Op woensdagochtend 23 februari 2022 heeft Harry van der Maas, gedeputeerde verkeersveiligheid en voorzitter van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) de lessenreeks verkeer én de ROVZ-Pluim! overhandigd aan Hugo van Rooijen, docent Scalda in Vlissingen.

Trofee Hugo van Rooijen - ROVZ Pluim

Achtergrond info lessenreeks

In samenwerking met Hugo van Rooijen/ Scalda heeft het ROVZ een reeks lessen ontwikkeld voor de leerlingen. Het bestaat uit drie lessen verkeer die op het Scalda in Vlissingen worden gegeven tijdens het vak ‘burgerschap’.

De ROVZ-Pluim

De ROVZ-Pluim (blijk van waardering voor inzet Zeeuwse verkeersveiligheid) uitgereikt, eveneens aan docent Hugo van Rooijen. Hugo is intensief en enthousiast betrokken bij het ontwikkelen van de lessencyclus verkeer voor het Scalda (vooral met betrekking tot kennis van de doelgroep en interessante thema’s) en heeft de pilot met de lessen gedraaid in zijn klassen en geëvalueerd. Na evaluatie is de definitieve lessenreeks vastgesteld. Dit is de eerste lessencyclus verkeersveiligheid voor MBO studenten in Zeeland.

Foto's Pluim uitreiking

Hugo van Rooijen heeft van Gedeputeerde en voorzitter van het ROVZ, Harry van der Maas de ROVZ pluim in ontvangst mogen nemen

ROVZ Pluim gebakjes
Trofee Hugo van Rooijen - ROVZ Pluim
Pluim uitreiking
Pluim uitreiking
Senioren met fiets in rij op Doortrapdag Goes
16 april 2024

Doortrapdag in gemeente Goes

Lees meer
10 april 2024

Praktisch Verkeersexamen op het Abdij!

Lees meer
Deelnemer Doortrapdag met veiligheidshesje
10 april 2024

Doortrappen in de gemeente Reimerswaal

Lees meer