Webinar Rijden onder Invloed een succes!

Op dinsdag 12 december is in opdracht van het ministerie van I&W een Webinar ‘Rijden onder Invloed’ georganiseerd door Kennisnetwerk SPV. Met ruim 100 landelijke deelnemers (gemeenten, Provincies, belangenorganisaties verkeersveiligheid) is de Handreiking Rijden onder Invloed voor gemeenten gepresenteerd. Het doel is om gemeenten te stimuleren om sterker in te zetten op aanpak Rijden onder Invloed (van drugs/ alcohol).
Verder werden er presentaties gegeven door Rijkswaterstaat, Provincie Noord-Brabant (Skip die Trip, aanpak drugs onder jongeren) en het ROVZ (aanpak alcoholpreventie via Zeeuwse BOB Sport campagne en samenwerking met VVN fase 1 en JOGG Teamfit fase 2 en alcoholcontroles via fase 3 Politie Zeeland-West-Brabant).
Amanda Flohr sprak namens het ROVZ over deze stevig verankerde campagne en presenteerde samen met de gemeente Middelburg, JOGG Teamfit, Ruud Mesu nut en noodzaak van BOB Sport. ROVZ heeft aangeboden om info en kennis te delen, men kan dit aanvragen (flyer BOB Sport) via rovz@zeeland.nl

Meer info over BOB-sport

Afbeelding van poster Integrale aanpak van rijden onder invloed
Politie voertuig
20 april 2024

Politie heeft alcoholcontroles gehouden in de gemeente Hulst

Lees meer
Afbeelding staande houding van voertuigen
19 april 2024

Politiecontrole Grevelingendam te Bruinisse

Lees meer
Senioren met fiets in rij op Doortrapdag Goes
16 april 2024

Doortrapdag in gemeente Goes

Lees meer